Over TaboeZ

 

Welkom bij TaboeZ.com

Sinds 2012 leveren wij via diverse kanalen erotische producten aan klanten. Dit doen wij vanuit ons kantoor aan huis in Haelen.  Via onze diverse websites proberen wij de beste aanbiedingen en service aan te bieden.

TaboeZ is een exclusief handelshuis van alle toprange producten van Bwish, Durex, Fun Factory, Je Joue, Lelo, Pipedream, Pjur, Toyjoy, Wake-up Vibe, We-Vibe en Zini. Dankzij ons ruime assortiment, snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service zijn wij u altijd zo goed mogelijk van dienst. De tevredenheid van onze klanten is voor ons essentieel, vandaar dat op onze sites de verzendkosten bij bestellingen vanaf 50 euro gratis zijn.

Wij verzenden direct vanuit onze leveranciers/fabrikanten. Zo blijft de levertijd kort en de voorraad altijd op peil.

TaboeZ werkt met Post NL om uw levering gegarandeerd en op tijd te leveren.

Op het gebied van aftersales bieden wij de beste service. Op diverse bekende merken bieden wij zelfs een jaar lang garantie. Zolang u als klant tevreden bent en blijft, weten wij dat onze service zich vanzelf rondpraat. En daar ligt de kracht van onze onderneming: dankzij tevreden klanten garant kunnen blijven staan voor de beste service. Dat is TaboeZ

In de afgelopen jaren hebben wij diverse keurmerken behaald. Een mooi toegevoegde waarde, echter zien wij steeds vaker dat er een bepaalde fraude optreed. Wij hebben daarom afgelopen jaar besloten om alle keurmerken op te zeggen. De oude reviews zijn natuurlijk nog steeds op internet na te lezen. Ook zonder een lidmaatschap van een keurmerk zorgen wij ervoor dat -de klant is koning- nog steeds van toepassing is. 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan heel makkelijk via de contact button op onze website.